SONAX – AUTON 24. BAYİ TOPLANTISI KIBRIS’TA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.


SONAX - AUTON 24. BAYİ TOPLANTISI KIBRIS'TA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Sonax Türkiye Genel Distribitörü Auton’un her yıl düzenlediği bayi toplantısı Türkiye’nin dört bir yanındaki bayilerinin katılımıyla 9-10 Mart 2024 tarihinde Kıbrıs Concorde Bafra otelde gerçekleşti.

Araç bakım sektöründe Türkiye lideri olan Sonax Türkiye Genel Distribitörü Auton, gerçekleştirdiği toplantıda bayileriyle birlikte 2023 yılının değerlendirmesini yaparak, 2024 yılı hedeflerini paylaşma imkânı buldu.

Araç bakım sektöründe Türkiye lideri olan Sonax Türkiye Genel Distribitörü Auton, gerçekleştirdiği toplantıda bayileriyle birlikte 2023 yılının değerlendirmesini yaparak, 2024 yılı hedeflerini paylaşma imkânı buldu.

Auton’un Türkiye genelindeki Sonax Uygulama Merkezleri işletme sahipleri ile Auton ekibinin katılımıyla gerçekleşen toplantı, 2023 yılının genel bir özetini anlatan açılış videosuyla başladı.

Sonax Türkiye Genel Distribitörü Auton A.Ş. Genel Müdürü Sayın Mahmut Yoloğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda bayilerin sorunlarıyla ilgili karşılıklı konuşulup notlar alındı. Yoloğlu, Auton Tech Boya Koruma Filmlerinin üretim, maliyet ve kalitesinin önemine vurgu yaparak sektöre olan katkısını anlattı.

Mahmut Yoloğlu konuşmasının sonunda, tüm bayilere 2024 yılında verimli, bereketli ve mutlu bir iş hayatlarının olmasını diledi.

Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Bülent Başaran, hazırlamış olduğu sunumda 2023 yılının genel bir değerlendirmesini yaptı.

2024 yılındaki hedefler, projeler ve yeni ürünlerin anlatıldığı slayt gösterisini tüm katılımcılarla paylaştı. Auton’un kendi markalarıyla üretilen ve faaliyete geçen hizmetleri bu gösterimin içinde yer aldı.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Her yıl olduğu gibi dereceye giren bayiler Sonax-Auton’un en iyileri ödüllerini almanın heyecan ve mutluluğunu yaşadılar. “En İyi Bayi”, “En İyi Satış” kategorilerinde Türkiye genelinde ilk 3’e giren bayilere ödülleri takdim edildi.

En iyi bayi ödülü

1. Sonax Altunizade

2. Sonax Atakum

3. Sonax City

En iyi satış ödülleri 

1. Sonax Yıldız

2. Sonax Niğde

3. Sonax As

Ödül töreninde ödüle layık görülen tüm bayileri tebrik eden Mahmut Yoloğlu, araç bakım sektöründe lider olmanın verdiği bilinç ve sorumlulukla Sonax Ailesi olarak daima hep birlikte, emin adımlarla büyümeye, gelişmeye devam edeceklerini belirterek tüm katılımcılara teşekkür etti.